HMS HANDBAL GAAT VOOR TOP KLASSERING

Heren 1 van de HMS Handbal gaat voor de winst. Na twee succesvolle seizoenen in de hoofdklasse is het team klaar voor de volgende stap; meedoen om het kampioenschap.


Om deze doelstelling te behalen heeft de club Diana Kolfschoten aangetrokken als nieuwe trainer/coach. Met haar ervaring, kennis en drive is Heren 1 van HMS Achilles overtuigd ook komend seizoen indruk te kunnen maken en handbal in Utrecht verder op de kaart te zetten. Diana kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging. “De eerste plannen zijn op papier gezet. Ik kan niet wachten om de jongens onder m’n vleugels te nemen en het doel van de club en het team na te streven.”

Met het aantrekken van Kolfschoten vult HMS Achilles de plek op van Erwin Muijtjens die na drie jaar vertrekt naar Nieuwegein Houten Combinatie. Onder zijn hoede beleefde het team een ijzersterk debuut in de hoofdklasse. “Na drie jaar draag ik het stokje met veel vertrouwen over aan Diana. Met Diana heeft het team de tools in handen de volgende stap te zetten. Haar visie sluit naadloos aan bij de club en het team. “

Niet alleen met Kolfschoten versterkt de selectie zich. Ook eredivisie kampioen Luuk van Engelen heeft na zes mooie jaren bij Handbal Houten besloten over te stappen naar HMS Achilles. “Als speler moet je veel tijd investeren om op topniveau te handballen. Met promotie naar de Beneliga wordt deze investering alleen maar groter zonder zekerheid op een basisplaats. Veel vrienden spelen bij HMS Achilles, bovendien zit de club bij mij om de hoek. Kortom; dit voelde als het juiste moment voor een overstap naar HMS Achilles.”